Tuotteet - Tilaus ja toimitus: ehdot ja ohjeet

Tilaus ja toimitus: ehdot ja ohjeet

Yksityinen:
Yritys:
Tietoa yritykselle

Tilaus ja toimitus - yksityishenkilöt
Yleiset ehdot
Pidätämme kaikki oikeudet hintojen, toimituskulujen ja maksutapojen muutoksiin sekä uusien kuormien arvioitujen saapumispäivien muutoksiin. Kunkin kuorman saapumispäivään ei aina voida vaikuttaa, se on riippuvainen myös ulkopuolisista tekijöistä kuten rahtia kuljettavista yhtiöistä.
Kaikkia tuotteita pyritään pitämään kaikkina aikoina varastossa, mutta aina se ei ole mahdollista tavarantoimittajan varastotilanteesta riippuen.
Ehdot ja ohjeet muuttuvat myöhemmin sähköisen tilausjärjestelmän myötä.


Tilaaminen
Ajantasaisen varastotilanteen ja tuotteiden hinnat voit tarkistaa tuotehinnastosta.
Pakasteet tilataan vielä toistaiseksi viestitse (ensisijaisesti Whatsapp) 0445236423 tai sähköpostitse jasmin(a)icemice.fi.
HUOM! Puheluihin ei vastata - tilauksia tai kyselyitä ei oteta sillä tavoin vastaan.


Maksaminen
Saat maksutiedot viestillä. Maksuvaihtoehtoja on MobilePay tai tilisiirto. Kortti- tai käteismaksut eivät ole mahdollisia!
Pakasteet maksetaan ennen noutoa tai toimitusta, ellei keskinäisesti ole toisin sovittu.


Nouto
Mikäli noudat paikan päältä, sovi noudosta päivää tai paria ennen tuloasi. Samalle päivälle sovitut noutotilaukset onnistuvat vain harvoin!
Ilmoita arvioitu noutoaika, jolloin aikaisintaan saapuisit. Noutaa saa vaikka keskellä yötä, mikäli se sinulle parhaiten sopii. Älä saavu ennen sovittua noutoaikaa, koska noutolaatikko ei yleensä ole vielä tuolloin valmiina!
Noutolaatikko ja sen sisällä oelvat jääkallet ovat IceMicen omaisuutta, älä ota niitä mukaasi. Ota noutoa varten mukaan oma kylmälaukku, ja huolehdithan pakkasketjun säilymisestä kotipakkasellesi saakka. Pakasteketjun katkeamattomuus noutolaatikosta ottamisesta eteenpäin on Sinun vastuullasi. Tarvittaessa voit pyytää paketin mukaan omia matkajäitä, joita ei tarvitse palauttaa.


Toimituskulut
Minimitilausraja
Hinta
- Nouto paikan päältä
-
0€
- IceMicen kotiinkuljetus Kuopion alueella
-
5€
- IceMicen kuljetus muualle päin maata
-
tapauskohtainen
- Schenkerin pakastekuljetus Mikkeliin tai Joensuuhun
-
20€
- Matkahuollon pikapaketti
50€
28€
- Airaksisen tai Weemanin pakastekuljetus
100€
alk. 30€


Toimitus
Toimitukselle sovitaan päivä ja aika. Matkahuollon kuljetuksesta saat seurantanumeron ennen paketin lähtöä, ja pakastekuljetuksista rahtikirjan numeron.
Kuljetuksista otetaan ilomielin palautetta vastaan. Palautteiden kautta toimintaa saadaan kehitettyä entistä paremmaksi.
MATKAHUOLTO:
Pyrimme lähettämään paketit siten, että sisältö pysyisi jäässä paketin noutoon saakka.
Mikäli mahdollista, niin suosimme suoria bussireittejä tai pakastekuljetuksia. Nykyisellään myös OnniBus kuljettaa pikapaketteja.
Tarvittaessa joudut noutamaan paketin suoraan linja-autosta (nk. tienvarsipurku), jolloin sinun on oltava autoa vastassa sen kulkureitin varrella. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus. Mikäli pakettia ei olla tienvarsipurussa vastassa sovittuna aikana, paketti viedään lähimpään toimipisteeseen, josta sen saa noudettua toimipisteen avauduttua.
Kuljetukselle annetaan kohtuullinen pakkaslupaus (mikäli kyseessä on Matkahuollon pikarahti), mikäli tuotteille on ennen lähetystä tiedossa mahdollisimman lyhyt toimitusreitti, ja vastaanottaja käy noutamassa pakasteet mainittuna saapumisaikana Matkahuollosta tai suoraan linja-autosta. Täyttä pakkastalupausta ei myönnetä tiedetysti yli 12h toimitusajalle (Matkahuolto antaa arvion toimitusajasta), mutta parhaaseen pyritään.
Ellei ennen toimitusta ole toisin sovittu, pakkaslupaus raukeaa ja vastuu sisällön jäässäpysymisestä siirtyy asiakkaalle, mikäli:
- paketti saapuu Matkahuoltoon ennalta sovittuna ja arvioituna aikana eikä sitä noudeta 2h mennessä ilmoitetusta saapumisajasta (tai toimipiste ehtii sulkeutua ennen sitä), tai
- vastaanottaja ei saavu tienvarsipurkuun auton kulkureitin varrelle sovitun aikataulun puitteissa ja paketti ehtii mennä toimipisteeseen lukkojen taakse.

Pakkausmateriaaleja ei velvoiteta palauttamaan kuten aikaisemmin. Halutessaan styroxlaatikot saa palauttaa IceMicelle veloituksetta paketin mukana toimitetulla palautusosoitelapulla.
Kiitos, kun kierrätät!
SCHENKER:
Koko kuljetusketju on pakasteena, joten paketin sulamisesta ei ole huolta.
Paketti noudetaan kahden seuraavan arkipäivän kuluessa Schenkerin terminaalista sen aukioloaikana. Ota noutoon mukaan oma kylmälaukku tai muu vastaava, koska tuotteita ei lähetetä styroxissa!
AIRAKSINEN / WEEMAN:
Koko kuljetusketju on pakasteena, joten paketin sulamisesta ei ole huolta.
Kohteesta riippuen, paketti noudetaan autosta jossain ennalta sovitussa paikassa, tai toimitetaan kotiovelle asti. Toimitukselle voidaan sopia ilmoitus soittona ennen toimitusta.
Tilaus ja toimitus - yritys
Kysy tukkuhinnasto osoitteesta jasmin(a)icemice.fi.
Minimitilaus- ja rahtivapausrajan sekä muut tilaus-, toimitus- ja laskutusehdot löydät voimassaolevasta tukkuhinnastosta.

Yritykselle pakasteet toimitetaan ensisijaisesti pakastekuljetuksena, jolloin hintaan kuuluu myös jakelu perille asti.

Laskutusta varten tarvitaan yrityksenne yhteystiedot, Y-tunnuksen sekä laskutustiedot (verkkolasku / sähköposti / posti).
IceMicen laskunvälityksen, maksumuistutukset ja perinnän hoitaa Ropo Capital Oy.

Myöhemmin syksyn aikana on tulossa oma tilausjärjestelmä, josta näkee myös ajantasaiset hinnat ilman erillistä hinnastoa. Mikäli tiedät jo nyt, että haluat tunnukset tulevaan tilausjärjestelmään, niin ota yhteyttä jasmin(a)icemice.fi.