TUOTTEIDEN TILAAMINEN


JOPA 24H PAKKASLUPAUS!

Edes Matkahuollon pikapaketti ei aina ehdi vastaanottajalle saman työpäivän aikana, joten paketti voi joutua lähtemään jo edellisenä iltana tai jäämään määränpäätoimipisteeseen yön yli. Jotta paketti kestäisi pidemmänkin taipaleen, panostamme erittäin huolelliseen pakkaamiseen, ja näin saat tuotteesi jäisenä perille myös kesähelteillä ja pidemmänkin matkan taakse. Mukaan pakataan jääkalleja ja tarvittaessa tuotteet lähetetään useammassa paketissa. Jäässä pysyminen voidaan luvata jopa 24h ajaksi, kun on jo etukäteen tiedossa, että paketilla tulee olemaan pitkä matka. (Lupaus ei koske noutamatta jättämistä sovittuna aikana.)
Mm. Mikkeliin, Joensuuhun ja pääkaupunkiseudulle on tarjolla myös pakastekuljetus ja säilytys pakastimessa määränpääterminaalissa. Yrityksille pakastekuljetuksen hintaan kuuluu myös jakelu.

Tilauksen tekeminen ja maksaminen

IceMicellä ei ole tällä hetkellä verkkokauppaa. Mikäli haluat tehdä tilauksen, ota yhteyttä Whatsappilla numeroon 046-5982291 tai sähköpostitse icemicekuopio(a)gmail.com.

Kerro viestissäsi:

 • haluamasi tuotteet sekä mahdolliset tarkemmat kokotoiveet (esim. "S-rotta, mielellään pienemmästä päästä")
 • tuotteiden määrä
 • yhteystietosi (ks. lisää jäljempänä)
 • haluttu toimitustapa (Matkahuolto tai DB Schenker)
 • haluttu maksuvaihtoehto (tilisiirto tai MobilePay)

 • Matkahuoltoa varten tarvitaan nimi, osoite ja puhelinnumero. DB Schenkerin terminaalista noutoa varten riittää nimi ja puhelinnumero. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat TÄÄLTÄ.

  Yritykset

  Toimitamme tuotteita myös yrityksille. Kysy tukkuhinnasto!
  Laskutusta varten tarvitsemme yrityksen Y-tunnuksen ja laskutustiedot (esim. verkkolaskut). IceMicen laskunvälityksen, maksumuistutukset ja perinnän hoitaa Ropo Capital Oy.
  Yrityksille pakastekuljetuksen hintaan kuuluu myös jakelu perille asti.

  Paketin toimittaminen

  Paketti lähtee matkaan, kun maksu näkyy tilillä.
  Toimitusvaihtoehdot ovat:
  - Matkahuollon pikapaketti kaikkialle Suomeen noudettuna toimipisteestä tai lisämaksusta jakeluna
  - DB Schenkerin pakastekuljetus mm. Mikkeliin, Joensuuhun ja pääkaupunkiseudulle.

  Ilmoitamme viimeistään lähtöaamuna paketin saapumisajan ja seurantakoodin. Saat myös kuljetusliikkeeltä saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa.
  Sekä Matkahuollolla että DB Schenkerillä paketti käydään noutamassa saapumisviestissä ilmoitetusta osoitteesta (Matkahuolto) tai terminaalista (DB Schenker). Kysy tai ota selvää, mihin asti asuinpaikkasi lähimmät toimipisteet ovat avoinna. Määränpäästä riippuen Matkahuollon paketin voi noutaa myös suoraan linja-autosta, mikäli toimipiste on jo suljettu. Autosta noudosta on sovittava etukäteen jo ennen toimitusta.
  Matkahuollon toimipistehaku
  (Linkki avautuu uuteen välilehteen)

  Saat paketin mukana palautusohjeet ja -osoitetarrat, jolla palautat tyhjän kuljetuslaatikon ja kylmäkallet veloituksetta lähimpään Matkahuollon pisteeseen. DB Schenkerin pakastekuljetukseen riittää pahvilaatikko, joten ota tarvittaessa noutoon mukaan oma kylmälaukku.

  Yrityksille DB Schenkerin hintaan kuuluu myös jakelu perille asti.

  Toimituksen hinta? Miksi kuljetus maksaa niin paljon?

  Toimitusten hinnat:
  Matkahuollon pikapaketti toimipisteestä noudettuna 25€
  Matkahuollon pikapaketti jakelulla 50€
  Pakastekuljetus DB Schenkerillä Mikkeliin tai Joensuuhun 20€

  Suurempien erien toimituksen hinta katsotaan aina tilanteen mukaan.

  Panostamme erittäin huolelliseen pakkaamiseen, jotta saisit tuotteesi jäisenä perille pidemmänkin matkan taakse.
  Myös pakkausmateriaalit maksavat, samaten laatikoiden ja kylmäkallejen rahdittaminen takaisin.
  Matkahuollon pikapaketti on hintava, mutta se tulee myös nopeimmin perille. Käy tutustumassa Matkahuollon pikarahtihinnastoon (avautuu uuteen välilehteen).

  Miksi styroxlaatikot ja kylmäkallet pyydetään palauttamaan?

  Styroxlaatikot ja kylmäkalletkin maksavat, eikä niistä veloiteta Sinulta. Tulee edullisemmaksi rahdittaa laatikot takaisin kuin hankkia aina uudet tilalle. Palauttamalla laatikot ja kylmäkallet tuet pienyrittäjää, ja samalla autat vähentämään yleistä kulutusta ja säästämään luontoa.

  IceMice pystyy tällöin panostamaan huomattavasti parempaan pakkaamiseen, jotta Sinä saisit tuotteet jäisinä perille myös helteillä ja pidempien matkojen taakse (jopa yli 24h kestävät kuljetukset)! :-)

  LINKKEJÄ

  Matkahuollon toimipistehaku
  Matkahuollon pikarahtihinnasto

  Linkit avautuvat uusiin välilehtiin.