TUOTTEIDEN TILAAMINEN


24H PAKKASLUPAUS!

Edes Matkahuollon pikapaketti ei aina ehdi vastaanottajalle saman työpäivän aikana, joten paketti voi joutua lähtemään jo edellisenä iltana tai jäämään määränpäätoimipisteeseen yön yli. Jotta paketti kestäisi yllättävätkin käänteet, panostamme erittäin huolelliseen pakkaamiseen, ja näin saat tuotteesi jäisenä perille myös kesähelteillä ja pidemmänkin matkan taakse. Mukaan pakataan reilusti jäitä ja kylmäkalleja, ja tarvittaessa tuotteet lähetetään useammassa paketissa. Jäässä pysyminen voidaan luvata jopa 24h ajaksi!.
Mikkeliin ja Joensuuhun on tarjolla myös varsinainen pakastekuljetus ja säilytys pakastimessa määränpääterminaalissa.

Tilauksen tekeminen ja maksaminen

IceMicellä ei ole tällä hetkellä verkkokauppaa. Mikäli haluat tehdä tilauksen, ota yhteyttä whatsappilla numeroon 046-5982291 tai sähköpostitse icemicekuopio(a)gmail.com tai info(a)icemice.fi.
Kerro haluamasi tuotteet, niiden määrä (sekä mahdolliset tarkemmat kokotoiveet, esim. "S-rotta, mielellään pienemmästä päästä") ja yhteystietosi paketin lähetystä varten. Matkahuoltoa varten tarvitsemme nimen, osoitteen ja puhelinnumeron, DB Schenkerin terminaalista noutoa varten riittää nimi ja puhelinnumero. (Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat TÄÄLTÄ.)
Keskustelemme lisää tuotteiden saatavuudesta ja maksuvaihtoehdoista. Maksuvaihtoehtoja ovat tilisiirto, MobilePay ja OP:n Siirto. Samalla käydään läpi paketin toimitusvaihtoehdot ja toimitusaika.

Paketin toimittaminen

Paketti lähtee matkaan, kun maksu näkyy tilillä.
Toimitusvaihtoehdot ovat:
- Matkahuollon pikapaketti kaikkialle Suomeen
- DB Schenkerin toimitus niihin kaupunkeihin joista löytyy heidän terminaalinsa
- DB Schenkerin pakastekuljetus Mikkeliin tai Joensuuhun.

Sekä Matkahuollolla että DB Schenkerillä paketti käydään noutamassa saapumisviestissä ilmoitetusta osoitteesta (Matkahuolto) tai terminaalista (DB Schenker). Kysy tai ota selvää, mihin asti asuinpaikkasi lähimmät toimipisteet ovat avoinna. Matkahuollon paketin voi noutaa myös suoraan linja-autosta, mikäli toimipiste on jo suljettu.
Matkahuollon toimipistehaku
Lista DB Schenkerin terminaaleista aukioloaikoineen sivun alareunasta "Terminaalit ja varastot" -otsikon alla
(Linkit avautuvat uusiin välilehtiin)

Ilmoitamme viimeistään lähtöaamuna paketin saapumisajan ja seurantakoodin. Saat myös kuljetusliikkeeltä saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa. Matkahuollon tapauksessa on suositeltavaa joka tapauksessa käydä kyselemässä pakettia ilmoitettuna saapumisaikana.

Saatat saada paketin mukana palautusohjeet ja -osoitelaput, jolla palautat tyhjän kuljetuslaatikon ja kylmäkallet veloituksetta lähimpään Matkahuollon pisteeseen. DB Schenkerin pakastekuljetukseen riittää pahvilaatikko, joten ota tarvittaessa noutoon mukaan oma kylmälaukku.

Toimituksen hinta? Miksi kuljetus maksaa niin paljon?

Jyrsijöiden toimitus ennen 1.7.2018:
Matkahuollon pikapakettina tai DB Schenkerillä ympäri Suomen 20€
Pakastekuljetus DB Schenkerillä Mikkeliin tai Joensuuhun 16€.

Jyrsijöiden toimitus 1.7.2018 lähtien:
Matkahuollon pikapakettina tai DB Schenkerillä ympäri Suomen 25€
Pakastekuljetus DB Schenkerillä Mikkeliin tai Joensuuhun 20€.

Suurempien erien toimituksen hinta katsotaan aina tilanteen mukaan.

Panostamme erittäin huolelliseen pakkaamiseen, jotta saisit tuotteesi jäisenä perille pidemmänkin matkan taakse.
Myös pakkausmateriaalit maksavat, samaten laatikoiden ja kylmäkallejen rahdittaminen takaisin.
Matkahuollon pikapaketti on hintava, mutta se tulee myös nopeimmin perille. Käy tutustumassa Matkahuollon pikarahtihinnastoon (avautuu uuteen välilehteen).

Miksi styroxlaatikot ja kylmäkallet pyydetään palauttamaan?

Styroxlaatikot ja kylmäkalletkin maksavat, eikä niistä veloiteta Sinulta. Tulee edullisemmaksi rahdittaa laatikot takaisin kuin hankkia aina uudet tilalle. Palauttamalla laatikot ja kylmäkallet tuet pienyrittäjää, ja samalla autat vähentämään yleistä kulutusta ja säästämään luontoa.

IceMice pystyy tällöin panostamaan huomattavasti parempaan pakkaamiseen, jotta Sinä saisit tuotteet jäisinä perille myös helteillä ja pidempien matkojen taakse (jopa yli 24h kestävät kuljetukset)! :-)

LINKKEJÄ

Matkahuollon toimipistehaku
Lista DB Schenkerin terminaaleista aukioloaikoineen sivun alareunasta "Terminaalit ja varastot" -otsikon alta
Matkahuollon pikarahtihinnasto

Linkit avautuvat uusiin välilehtiin.