TUOTTEIDEN TILAAMINEN


JOPA 24H PAKKASLUPAUS!

Edes Matkahuollon pikapaketti ei aina ehdi vastaanottajalle saman työpäivän aikana, joten paketti voi joutua lähtemään jo edellisenä iltana tai jäämään määränpäätoimipisteeseen yön yli. Jotta paketti kestäisi pidemmänkin taipaleen, panostamme erittäin huolelliseen pakkaamiseen, ja näin saat tuotteesi jäisenä perille myös kesähelteillä ja pidemmänkin matkan taakse. Mukaan pakataan riittävästi jääkalleja ja sen vuoksi tarvittaessa tuotteet lähetetään useammassa paketissa.

Kuljetukselle annetaan 24h pakkaslupaus (mikäli kyseessä on Matkahuollon pikarahti eikä kunnon pakastekuljetus), jos tuotteille on jo ennen lähetystä tiedossa max. 24h toimitusreitti tai toimitusolosuhteet ovat muutoin helteiset, ja asiakas käy noutamassa pakasteet mainittuna saapumisaikana Matkahuollosta. Täyttä pakkastalupausta ei voida myöntää tiedetysti yli 24h toimitusajalle (Matkahuolto antaa toimitusaika-arvion), mutta parhaaseen pyrimme! Pakkaslupaus raukeaa, mikäli paketti saapuu Matkahuoltoon ennalta sovittuna ja arvioituna aikana, mutta asiakas ei nouda sitä 2h mennessä ilmoitetusta ajasta, ellei muuta ole ennakkoon sovittu.
Varsinaisia pakastekuljetuksia on saatavilla myös muualle päin maata, kysy hinta! Mm. Mikkeliin, Joensuuhun ja pääkaupunkiseudulle on tarjolla myös edullinen pakastekuljetus ja säilytys pakastimessa määränpääterminaalissa. Yrityksille pakastekuljetuksen hintaan kuuluu myös jakelu perille asti.

Tilauksen tekeminen ja maksaminen

IceMicellä ei ole vielä tällä hetkellä verkkokauppaa. Mikäli haluat tehdä tilauksen tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä WhatsAppilla numeroon 044 523 6423 tai sähköpostitse icemicekuopio(a)gmail.com. Puheluita ei oteta vastaan.

Kerro viestissäsi:

 • haluamasi tuotteet sekä mahdolliset tarkemmat kokotoiveet (esim. "S-rotta, mielellään pienemmästä päästä")
 • tuotteiden määrä
 • yhteystietosi (ks. lisää jäljempänä)
 • haluttu toimitustapa (Matkahuolto tai DB Schenker)
 • haluttu maksuvaihtoehto (tilisiirto tai MobilePay)

 • Matkahuoltoa varten tarvitaan nimi, osoite ja puhelinnumero. DB Schenkerin terminaalista noutoa varten riittää nimi ja puhelinnumero. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat TÄÄLTÄ.

  Yritykset

  Toimitamme yrityksille pyydettäessä tukkuhinnaston.
  Laskutusta varten tarvitsemme yrityksen yhteystiedot, Y-tunnuksen ja laskutustiedot (esim. verkkolaskut). IceMicen laskunvälityksen, maksumuistutukset ja perinnän hoitaa Ropo Capital Oy.
  Yrityksille pakastekuljetuksen hintaan kuuluu myös jakelu perille asti (ei koske Matkahuollon kautta lähetettyjä).

  Paketin toimittaminen

  Paketti lähtee matkaan, kun maksu näkyy tilillä (pl. laskulla maksu).
  oimitusvaihtoehdot ovat:
  - Matkahuollon pikapaketti kaikkialle Suomeen noudettuna toimipisteestä tai lisämaksusta jakeluna
  - Varsinainen pakastekuljetus, hinta voi vaihdella määränpäästä riippuen

  Ilmoitamme viimeistään ennakkoon sovittuna lähtöaamuna paketin saapumisajan ja seurantakoodin. Saat myös kuljetusliikkeeltä saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun paketti on noudettavissa.
  Sekä Matkahuollolla että DB Schenkerillä paketti käydään noutamassa saapumisviestissä ilmoitetusta osoitteesta (Matkahuolto) tai terminaalista (DB Schenker). Kysy tai ota selvää, mihin asti asuinpaikkasi ko. toimipisteet ovat avoinna. Määränpäästä riippuen Matkahuollon paketin voi noutaa myös suoraan linja-autosta, mikäli toimipiste on jo suljettu. Autosta noudosta on sovittava etukäteen jo ennen toimitusta.
  Matkahuollon toimipistehaku
  (Linkki avautuu uuteen välilehteen)

  Matkahuollon kautta tulleen paketin mukana saat palautusohjeet ja -osoitetarran, jolla palautat tyhjän kuljetuslaatikon ja kylmäkallet veloituksetta lähimpään Matkahuollon pisteeseen. Varsinaiseen pakastekuljetukseen riittää pahvilaatikko, joten ota tarvittaessa noutoon mukaan oma kylmälaukku.

  Yrityksille pakastekuljetuksen hintaan kuuluu myös jakelu perille asti (ei koske Matkahuollon kautta lähetettyjä).

  Toimituksen hinta? Miksi kuljetus maksaa niin paljon?

  Toimitusten hinnat:
  Matkahuollon pikapaketti toimipisteestä noudettuna 28€
  Pakastekuljetus DB Schenkerillä Mikkeliin tai Joensuuhun 20€
  Pakastekuljetus muualle maahan, hinta vaihtelee, kysy rohkeasti!

  Yksityisille yli 300€ (sis. alv) tilaukselle kuljetus veloituksetta.

  Panostamme erittäin huolelliseen pakkaamiseen, jotta saisit tuotteesi jäisenä perille pidemmänkin matkan taakse.
  Myös pakkausmateriaalit maksavat, samaten laatikoiden ja kylmäkallejen rahdittaminen takaisin.
  Matkahuollon pikapaketti on entistäkin hintavampi, mutta se tulee myös nopeimmin perille. Käy tutustumassa Matkahuollon pikarahtihinnastoon (avautuu uuteen välilehteen).

  Miksi styroxlaatikot ja kylmäkallet pyydetään välillä palauttamaan?

  Styroxlaatikot ja kylmäkalletkin maksavat, eikä niistä veloiteta Sinulta mitään. Toisinaan tulee edullisemmaksi rahdittaa laatikot takaisin kuin hankkia aina uudet tilalle. Palauttamalla laatikot ja kylmäkallet autat vähentämään yleistä kulutusta ja säästämään luontoa.

  IceMice pystyy tällöin panostamaan huomattavasti parempaan pakkaamiseen, jotta Sinä saisit tuotteet jäisinä perille myös helteillä ja pidempien matkojen taakse (jopa yli 24h kestävät kuljetukset)! :-)

  LINKKEJÄ

  Matkahuollon toimipistehaku
  Matkahuollon pikarahtihinnasto

  Linkit avautuvat uusiin välilehtiin.