IceMice - Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE

(Henkilötietolaki 523/99, 10 §)

Rekisterinpitäjä

IceMice, Y-tunnus 2702615-5
Lakeissuontie 14, 70420 Kuopio
0465982291

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tiedot kerätään tilausten toimittamista ja asiakkaisiin päin suuntautuvaa yhteydenottoa varten.

Kerättävät henkilötiedot

Asiakkaista kerättäviä tietoja ovat jotkut tai kaikki seuraavista:
- Etu- ja sukunimi asiakkaan yksilöintiä varten
- Puhelinnumero yleistä yhteydenottoa ja saapumisilmoitusten lähettämistä varten
- Osoite paketin lähettämistä varten (ei tarpeellinen Schenkerin kautta)
- Sähköpostiosoite yhteydenpitoa varten, jos asiakas on ottanut meihin sähköpostilla yhteyden.

Henkilötietojen tallennus

Tiedot tallennetaan niihin sovelluksiin, joissa kyseisiä tietoja käytetään. Tarvittavat henkilötiedot sähköpostiosoitetta lukuunottamatta tallennetaan Matkahuollon tai DB Schenkerin pakettikortti- ja kuljetuspyyntöjärjestelmiin, joiden toimivuudesta ja tietojen säilytyksestä vastaa kyseisten järjestelmien ylläpitäjät.
Oy Matkahuolto Ab:n rekisteriseloste henkilötietojen käsittelystä
DB Schenker Oy:n rekisteriseloste henkilötietojen käsittelystä

Säännönmukainen tietojen luovutus tai siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Annettuja tietoja luovutetaan kuljetusketjuun kuuluville yrityksille niiltä osin kuin tietoja tarvitaan paketin kuljettamiseen ja saapumisilmoitusten lähettämiseen. Rekisterinpitäjä ei käytä lähetyksiin ja henkilöihin liittyviä tietoja luvattomaan markkinointiin eikä luovuta tietoja ulkopuolisille, paitsi viranomaisten käyttöön, siten kuin laki määrää.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään asiallisten ja nykyaikaisten salasanasuojausten takana paikallisissa laitteissa. Kuljetusyrityksille luovutetuista tiedoista vastaa kyseinen rekisterinpitäjä.

Markkinointi

IceMice kysyy asiakkaalta luvan myöhempää tilaustuotteisiin liittyvää yhteydenottoa varten. Yhteydenotto tapahtuu viestitse esimerkiksi Whatsappin tai FB Messengerin kautta.
IceMice tiedottaa asiakkaalta lupaa kysymättä tarjouksista ja tulevista tilauksista Facebookissa yleisesti asiakkaalle kohdentamatta omalla FB-tilillään, FB-sivullaan tai sponsoroitujen mainosten kautta. Hyväksymällä IceMicen kaveriksi tai tykkäämällä sen sivusta, asiakas on automaattisesti IceMicen mainonnan piirissä. Asiakas on milloin tahansa oikeutettu vähentämään IceMicen näkyvyyttä omassa FB-uutisvirrassaan käyttämällä Facebookin sisäisiä toimintoja tai poistumalla kaverilistalta.

Tietojen poistaminen rekisteristä

Asiakas on milloin tahansa oikeutettu pyytämään tietojensa poistoa IceMicen tiedoista tai IceMicen käyttämien kuljetusyhtiöiden tiedoista. Asiakas on oikeutettu poistumaan yhteydenottolistalta, jos hän ei enää halua saada IceMiceltä yhteydenottoja tuleviin tilauksiin liittyen.