REKISTERISELOSTE

(Henkilötietolaki 523/99, 10 §)

Rekisterinpitäjä

Traakkoni Oy / IceMice, Y-tunnus 3087552-9
Postiosoite PL 9, 70101 Kuopio
046-5982291 IceMice, 041-7455773 Traakkoni Oy

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tiedot kerätään tilausten toimittamista ja asiakkaisiin päin suuntautuvaa yhteydenottoa varten.

Kerättävät henkilötiedot

Asiakkaista kerättäviä tietoja ovat jotkut tai kaikki seuraavista:
- Etu- ja sukunimi asiakkaan yksilöintiä varten
- Puhelinnumero yleistä yhteydenottoa ja saapumisilmoitusten lähettämistä varten
- Osoite paketin lähettämistä varten (ei tarpeellinen Schenkerin kautta)
- Sähköpostiosoite yhteydenpitoa ja tiedotusta (muttei markkinointia) varten.

Henkilötietojen tallennus

Tiedot tallennetaan niihin sovelluksiin, joissa kyseisiä tietoja käytetään. Tarvittavat henkilötiedot (sähköpostiosoitetta lukuunottamatta) tallennetaan Matkahuollon tai DB Schenkerin pakettikortti- ja kuljetuspyyntöjärjestelmiin, joiden toimivuudesta ja tietojen säilytyksestä vastaa kyseisten järjestelmien ylläpitäjät.
Oy Matkahuolto Ab:n rekisteriseloste henkilötietojen käsittelystä
DB Schenker Oy:n rekisteriseloste henkilötietojen käsittelystä

Säännönmukainen tietojen luovutus tai siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Annettuja tietoja luovutetaan kuljetusketjuun kuuluville yrityksille niiltä osin kuin tietoja tarvitaan paketin kuljettamiseen ja saapumisilmoitusten lähettämiseen. Rekisterinpitäjä ei käytä lähetyksiin ja tilaajiin liittyviä tietoja luvattomaan markkinointiin eikä luovuta tietoja ulkopuolisille, paitsi viranomaisten käyttöön siten kuin laki määrää.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään asiallisten ja nykyaikaisten salasanasuojausten takana paikallisissa laitteissa. Kuljetusyrityksille välitetyistä tiedoista vastaa kyseinen rekisterinpitäjä.

Markkinointi

IceMice kysyy asiakkaalta luvan mahdollisiin suurtilauksiin ja tilaustuotteisiin liittyvää yhteydenottoa varten. Kyseinen tiedotusmuotoinen yhteydenotto tapahtuu yksityisesti mm. Whatsappin tai FB Messengerin kautta. IceMice tiedottaa myös asiakkaalta erikseen lupaa kysymättä tarjouksista ja tulevista suurtilauksista Facebookissa yleisesti omalla FB-tilillään, FB-sivullaan tai sponsoroiduilla mainoksilla. Hyväksymällä IceMicen kaveriksi tai tykkäämällä sivusta, asiakas on automaattisesti IceMicen mainonnan piirissä. Asiakas on milloin tahansa oikeutettu vähentämään IceMicen näkyvyyttä omassa FB-uutisvirrassaan käyttämällä Facebookin sisäisiä toimintoja tai poistumalla kaverilistalta.

Tietojen poistaminen rekisteristä

Asiakas on milloin tahansa oikeutettu pyytämään tietojensa poistoa IceMicen tiedoista tai IceMicen käyttämien kuljetusyhtiöiden tiedoista. Asiakas on oikeutettu poistumaan IceMicen asiakaslistalta tätä erikseen pyytämällä, jos hän ei enää halua saada IceMiceltä yhteydenottoja tuleviin suurtilauksiin liittyen.