TUOTEINFO


Säilytys ja käsittely


IceMicen myymät tuotteet ovat raakapakasteita, joten pidä ehdottomasti huolta tuotteen oikeanlaisesta säilytyksestä ja käsittelyhygieniasta.
Tuotteet on säilytettävä -18 Celsiusasteessa tai sitä kylmemmässä. Toimita hankkimasi tuotteet mahdollisimman nopeasti pakkaseen. Tuotteen Parasta ennen -päiväys on näkyvillä tuotepakkauksessa joko etiketissä tai tussimerkintänä. Tuotteen voi käyttää myös sen ajankohdan jälkeen, mikäli tuote ei sulatettuna haise normaalia huonommalta.
Mikäli tuote on päässyt kylmäketjun aikana kauttaaltaan sulamaan, niin sitä en ole hyvä pakastaa enää uudelleen. Käyttämättömät tuotteet voidaan hävittää sekajätteen mukana, polttamalla tai hautaamalla.

Tuotteiden ravintoarvot

Katso myytävien tuotteiden ravintoarvot erilliseltä pdf-dokumentilta. Huom! IceMice ei ole itse analysoinut tietoja eikä vastaa niiden oikeellisuudesta. Tiedot ovat toimittajan antamat. Kaikkia tietoja ei ole saatavilla kaikista tuotteista.

Mitä tehdä, jos tuote onkin pilalla?

Toisinaan tuote voi haista tavallista pahemmalta. Hajun kokeminen on subjektiivista, ja se mikä yhdestä haisee normaalilta, voi toisen mielestä haista pahalta, ja molemmat kokemukset ovat täysin normaaleja.

Tärkeitä seikkoja tuotteen hajun arvioinnissa ovat seuraavat:

 • Onko haju pistävä virtsa / mätänevä / jotain muuta?
 • Verrattavuus aiemmin sulatettujen tuotteiden hajuun? Hieman pahempi, paljon pahempi, muutoin jotenkin erilainen?
 • Onko seassa muitakin pahoja hajuja? Kuinka niitä voisi kuvailla?
 • Haisevatko myös muut saman erän tuotteet sulatettuna yhtä pahalta kuin tämä?

 • Virtsan haju on tiettyyn pisteeseen asti normaalia, jos lopetettavan ruokaeläimen virtsarakko on ollut lopetushetkellä täysi. Tätä toisinaan esiintyy ja se on yksilötasoista, eikä siihen juurikaan voida vaikuttaa.

  Mikäli virtsan hajuun sekoittuu myös muita pahaksi koettuja hajuja tai haju on jopa mätänevä, niin se ei missään nimessä ole enää normaalia. Jos hajunsa puolesta koet tuotteen käyttökelvottomaksi tai olet muutoin epävarma tilanteesta, älä anna sitä ruoaksi, vaan ota välittömästi yhteyttä ensisijaisesti tuotteen myyneeseen jälleenmyyjään tai tee siitä ilmoitus suoraan meille osoitteeseen icemicekuopio( a )gmail.com.

  Ilmoitusta varten tarvitaan:
 • Tuotteen nimi ja kokoluokka
 • Tuotteen Parasta ennen -päiväys ja HDnr-numerosarja (mikäli tiedossa)
 • Ostopäivä ja -paikka, mikäli olet hankkinut tuotteen jälleenmyyjältä
 • Tarkka kuvailu kylmäketjun säilyttämisestä ja tuotteen sulatustavasta

 • PALAUTE

  Kaikki palaute on meille erittäin tärkeää ja tervetullutta.
  On kunnia-asia, että voimme tarjota lemmikillesi laadukasta ruokaa!

  Oli asia mikä vain, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen icemicekuopio( a )gmail.com tai lähettämällä viestiä numeroon 0445236423.